Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

Adults

Imatge de complement
EL PONT (Euscatgal)

“ El Pont” ( Euscatgal) original de Nicasi Camps i Pinós. Els actors Albert Calafell, Jordi Solà, Cèsar Torres i les actrius, Mª Teresa Fitó, Esther Visa, Salomé Solà, i Kiara Creus,són els encarregats de representar aquesta comèdia dramàtica. El disseny de l’escenografia es del Miquel Setò,i l’Albert Calafell el decorador,el muntatge escènic a càrrec de Josep Solà, Francesc Florensa, Antoni Vall i Alfons Márquez la part tècnica de il•luminació, efectes i so del Joan Marc Gabernet, Gerard Feliu i Marc Sánchez,i com a regidora d’escena la Gisel Llobet.
L’acció es desenvolupa en un país imaginari, o potser no tant, uns personatges ens parlen d’una guerra ja passada, que va dividir el país i els seus habitants, en dues bandes, separades per un riu.
Avui al cap de molts anys, el pont que unia les dues ribes, destruït durant la guerra, ja s’ha reconstruït, fins i tot més modern.
Però aquesta obra ens mostra com en serà de difícil de reconstruir els ponts que haurien d’unir novament les voluntats de la habitants d’una i altra banda.
Perquè malgrat que els representants d’ambdós estats s’han reunit per acostar posicions, les ferides físiques i morals d’aquell conflicte i els records de les ofenses passades, encara són ben presents entre els protagonistes i faran impossible qualsevol temptativa
d’entesa.