Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

Adults

Imatge de complement Veure galeria
UN PAGÈS DE BARCELONA
de Ventura Porta i Rosés

Avui està en primera pàgina de l’actualitat el tema de la bombolla immobiliària. La fallida de les grans promocions urbanístiques. Els milers de pisos buits i els altres que s’encarreguen de buidar els bancs i caixes amb els seus desnonaments. Els polígons industrials amb dotzenes de naus tancades.
I no es pot obrir el TELENOTÍCIES o un diari qualsevol, sense que ens trobem de nassos amb el tema de la crisi.
Però realment, realment... com, quan i perquè va començar tot aquest desori?
Com és que es van construir tots aquests pisos i naus industrials avui buits i en procés d’embargament?
Quin va ser el punt de partida d’aquest contuberni al•lucinant de constructors, especuladors, banquers, autoritats i institucions i també, perquè no dir-ho, més d’una ànima càndida que es pensava que això mai no s’acabaria?
Si voleu conèixer l’origen de la bombolla; si voleu desembolicar el misteri de tot plegat, només caldrà que vingueu a veure aquesta obra en la que els protagonistes, a fi d’orientar-vos una mica sobre el tema i que pugueu posar la cullerada en les converses d’alta economia especulativa, us oferiran una lliçó magistral, escrita això si, en clau d’humor, a fi que us distragueu una mica i us oblideu dels vostres problemes, almenys durant una bona estona. Onze actors i actrius posaran en escena aquesta obra, situada als anys 60 sota la direcció de Lluís Diaz.