Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

Adults

Cercador

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

La vida no s'acaba als 60. L'exemple d'això són les tres protagonistes: la Rosaura, soltera i verge, a qui acaben de jubilar; la Remei, una viuda tendra i dolça dedicada completament a la seva família i la Glòria, una decidida executiva divorciada. Totes tres es troben a la sala d'espera d'un consultori mèdic, a l'espera de la seva revisió anual. Parlant i discutint, obren els seus cors i mútuament s'envalenteixen a fer un pas decisiu en les seves vides. A través d'humor, reflexionen sobre la ...

Imatge de complement Ampliar imatge

“ L’ESTRANYA PARELLA” . Es tracta d’una versió de Llorenç Rafecas, sota la direcció de Joan Ribó.
Una parella de divorciats decideixen compartir apartament i despeses tots dos junts, però el caràcter i els seus estils de vida són absolutament incompatibles. La mala convivència arribarà a tal punt que estaran a un xic de perdre la seva gran amistat.
Amb el següent repartiment: Gerard Bergalló, Raül Muñoz, Ricard Pacheco, Jordi Tàsies, Jordi Ventura, Valle Remesal i Angelina Ansaldi.

Imatge de complement
(Estrena el 25-12-2016)

Dues famílies esbarallen per aconseguir un pis per als seus fills. Neix l’amor entre els joves però, un cop casats, la seva vida transcorre amb constants interferències dels pares, moltes vegades divertides.
Un malentès amenaça el matrimoni, però...
Un porter eficient i expert serà capaç de salvar la situació?

Imatge de complement Veure galeria

L´Humbert ha demanat al seu millor amic un apartament per passar una nit d´amor amb la Flora. La Salomé ha fugit d´una convenció de moda per passar una bona estona amb un pintor. En Serafí ha posat tot el seu valor per assistir a una cita molt especial amb la Laura i, la Chris i la Bet han posat tot el seu interès en trobar una model en situació compromesa. Tots ells es trobaran en un apartament que de niu d´amor passarà a niu de malentesos i corredisses.

Imatge de complement Veure galeria

En una casa senyorial de Barcelona hi vivien una vegada una neboda, la seva tia i la minyona…
Tenien un dispeser, només per ajudar a pagar les despeses i tot era pau i tranquil•litat. Fins que Cupido, l’angelet de l’amor, va fer la seva entrada a escena disparant fletxes a tort i a dret i aquí va començar tot l’enrenou.
La neboda conspirant per a aconseguir els seus propòsits no va parar fins que va col•locar el seu promès com a nou dispeser, només per tenir-lo més a mà, ja m’enteneu, oi? ...

L’Adrià vol ser torero i tota la família va de revolta. El pare, la mare i sobre tot el seu oncle que és l’entès en la matèria. Uns a favor i altres en contra.
Perqué el que passa és que hi ha un “petit” problema: Són les banyes dels toros!!!
Cada vegada que l’Adrià s’ha posat davant d’una vedelleta, (perqué de moment només eren vedelletes), la rebolcada ha estat cosa sèria.
Però per fi el dia de l’alternativa arriba i ara és l’hora de la veritat.

Imatge de complement Veure galeria

La Blanca tenia el seu marit en un altar. I ara encara li ha posat més des que ha sabut que s’havia estimbat amb el cotxe, per un penya-segat de ses illes.
Tot casa sembla un mausoleu, ple de fotografies del seu Biel i rams de flors.
I com no podia ser d’altra manera, tal com manen la moral i les bones costums, la Blanca ara va de dol rigorós, negra de dalt a baix...
El cos d’en Biel, tal vegada engolit per les ones, no l’han trobar encara. I aquest és el gran pesar de la pobra Blanca: No ...

Imatge de complement


El públic entra, s’asseu a les cadires i comença la funció. Bé, potser la funció comença quan el públic encara ha d’entrar. S’obre el teló, o potser el teló ja està obert. Veiem a Pròspero i Miranda. Millor dit, veiem a l’Esther jugant a fer de Pròspero i a la Jenni jugant a fer de Miranda. I a tots els altres, clar, la Paulina, la Mercè, la Nadina, la Paquita, l’Estanis, el Carles, l’Albert, l’Eloi, la Salma i la Marina. Cadascú jugant a fer un personatge diferent. L’acció passa en una illa. ...

Imatge de complement
d’Assumpta Gonzàlez

Quan falta la mare, la comunicació entre un pare i les seves dues filles, mai no és del tot fàcil.
Però si entre mig s’hi barreja, a més a més, la gelosia entre les dues germanes, de caràcters diametralment oposats i enamorades d’un mateix home, la situació pot arribar a fer-se insostenible i portar-nos a un drama de conseqüències imprevisibles.
Amb un diàleg àgil, tan aviat alegre com dramàtic, l’autora ens mantindrà agafats a la trama fins al desenllaç final de l’obra.

Sota la direcció ...

Imatge de complement Veure galeria
de Ventura Porta i Rosés

Avui està en primera pàgina de l’actualitat el tema de la bombolla immobiliària. La fallida de les grans promocions urbanístiques. Els milers de pisos buits i els altres que s’encarreguen de buidar els bancs i caixes amb els seus desnonaments. Els polígons industrials amb dotzenes de naus tancades.
I no es pot obrir el TELENOTÍCIES o un diari qualsevol, sense que ens trobem de nassos amb el tema de la crisi.
Però realment, realment... com, quan i perquè va començar tot aquest desori?
Com és ...

Imatge de complement Veure galeria

En els temps actuals de crisi galopant, cal molta imaginació per fomentar l’exportació. El protagonista d’aquesta obra, cap de vendes de “Frutas Españolas, S.A.”, per poder col•locar les nostres taronges a Suècia, no dubtarà gens ni mica en acceptar les costums hospitalàries dels suecs, (copiades dels esquimals), i marcar-se uns quants golets, amb la senyora del seu client, en un partit jugat fora de casa i amb el reglament suec.
Ah!, però el gran problema arribarà a l’hora de jugar el partit ...

Imatge de complement

Recepta: Agafeu un gamberret de 20 anys (la desgràcia de la família), una neneta “pija” (i bastant bleda) i el seu xicot (una mica curt de talla, en tots els sentits de l’expressió).
També ens faran falta dues germanes, (despistades fins a l’extrem de no saber quina és quina). Un home de negocis en aquella edat crítica en que li fa falta provar-se a sí mateix que encara... (ja m’enteneu). I per això també necessitarem és clar, la típica secretària “sexy”.
Tot això ho anirem afegint a l’olla ...

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge

Es una obra amb textos de Francesc Pereira, Ferran Verdés, Sergi Belbel i Josep Mª Benet i Jornet.
Es una mirada sarcatisca desde el punt de vista de les dones sobre els homes.
L'Home és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra.
Adan era home;això ho explica tot.No desitjà la poma per la poma en si, sinó perquè era prohibida. L'error consistí a no prohibir-li la serp, perquè aleshores se l'hauria menjada.

Imatge de complement

“ El Pont” ( Euscatgal) original de Nicasi Camps i Pinós. Els actors Albert Calafell, Jordi Solà, Cèsar Torres i les actrius, Mª Teresa Fitó, Esther Visa, Salomé Solà, i Kiara Creus,són els encarregats de representar aquesta comèdia dramàtica. El disseny de l’escenografia es del Miquel Setò,i l’Albert Calafell el decorador,el muntatge escènic a càrrec de Josep Solà, Francesc Florensa, Antoni Vall i Alfons Márquez la part tècnica de il•luminació, efectes i so del Joan Marc Gabernet, Gerard ...

Veure galeria
De Lluís Coquard

La vida de l'actor de teatre sempre ha estat d'allò més dura. Al final només triomfen aquells que hi posen molta voluntat,paciència i imaginació.
Aquesta es l'estratègia dels protagonistesbde "Un amant de comèdia", que tota la barra i poca vergonya, s'aprofitaran de la família, dels amics i de tot el veïnat, per tal d'aconseguir el primer paperet de la seva vida, i ens mantindran entretinguts sense parar de riure durant tota la representació, amb un seguit d'enredades, martingales i escenes d'...

Veure galeria
De Josep Mª de Sagarra

El teatre d’en Segarra ens parla de coses que entenem. Parla amb la nostra Llengua i amb paraules com les que nosaltres fem servir per parlar de negocis, de política, d’amistats, d’amors i d’odis.
I a més a més ens ho adorna amb el seu vers fresc i espontani que, sense adonar-t’en, tel trobes posat sota la pell.
Els seus personatges són ben reals, a voltes exagerats, però ho són per fer-se entendre millor.
LA RAMBLA DE LES FLORISTES, ens explica com era ...