Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Nadals de BAT

DIJOUS 16 DESEMBRE 2021

El grup de teatre BAT de Tàrrega té previst per aquestes festes un seguit d'actuacions que començaran el pròxim dia 25 de desembre, a les 21:30 i el dia 26, a les 19:00, al Teatre Ateneu amb l'estrena de la comèdia "Embolica que fa fort" de Maribel Masip.
Onze actors i actrius veterans i alguns que per primera vegada trepitjaran un escenari seran els encarregats de representar aquesta comèdia amb el següent repartiment: Carles Cabrera, Sílvia Clop, Rosa Anna Sans, Jordi Tasies, Maria Nadal, Mercè Riera, Alexandre Barquets, Laura Visa, Clàudia ConejeroJulián Pérez, i Estanis Farré, sota la direcció de Joan Ribó.

El Nostre grup tornarà a representar "Els Pastorets de Tàrrega" els dies 2, 6 i 8 de gener del 2022 a les 18:00 al teatre Ateneu de Tàrrega, sota la direcció d'Estanis Farré.
Amb un equip format per un centenar de persones, entre actors, actrius, dissenyadors, constructors d'escenografia, tramoia, tècnics de so i llums, ajudants de direcció, regidors d'escena, etc. Seguint la trajectòria que vàrem començar fa uns anys, amb modernitat, agilitat escenogràfica, renovació de personatges, aquest any tindrem molta màgia i efectes especials, audiovisuals, i buscarem en tot moment l'equilibri entre la representació tradicional, l'humor i la modernitat.

Com a novetat els Diables Infantils de BAT actuaran a la clausura del Parc de Nadal amb una actuació de foc i tambors.

I com ja és de costum el dia 5 de gener a les 19:00 h la comissió de reis organitzarà la cavalcada de Reis un altre cop pels carrers de Tàrrega, aquest any donades les circumstàncies s'allargarà el recorregut perquè no hi hagi aglomeracions acaba'n a la plaça de les Nacions.

Document Actions