Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

Imatge de complement
04/04/2020

Davant la situació d'incertesa actual provocada per la pandèmia i les mesures de prevenció del Departament de Salut, que desaconsellen duran un temps, trobades amb molta gent, la Comissió del Concurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega" a pres la decisió de suspendre el 32è Concurs d'aquest 2020 i posposar-lo fins a l'any 2021.
Tots els grups participants en aquesta edició han estat d'acord en aquesta decisió i s'han posat a disposició de la comissió per actuar l'any vinent.
Amb referència als abonaments de les representacions, la comissió es posarà en contacte amb els implicats per si volen la devolució de la part promocional de l'import o queda reservada per l'any vinent.

 

Imatge de complement
21/06/2017

 El bateig de foc serà aquest proper divendres en el marc dels actes de rebuda de la Flama del Canigó

Aquest proper divendres 23 de juny Tàrrega estrenarà el grup de diables infantil de BAT. El bateig de foc es durà a terme en el marc de la rebuda de la tradicional flama del Canigó, a les 20:00 del vespre a la plaça del Carme.

Acompanyats del grup de diables de Tàrrega, 26 petits dimonis  de 3 anys fins a 14 anys faran la seva primera actuació.

Ja fa algunes setmanes que el grup de tambors infantil assaja els ritmes que marcaran el pas dels diables que tiraran foc i les modistes del grup estan acabant de confecciona els vestits.

Justament aquesta revetlla de Sant Joan es celebra el 31è aniversari de la creació del Grup de Diables BAT, que es va fundar influenciats i ajudats pel grup Comediants.

Els Diables de BAT han participat en diverses ocasions a la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega amb diferents espectacles i correfocs així com cloendes i inauguracions. 
Han participat també a la cloenda de les Olimpíades de Barcelona 92 i a la cloenda d´Expocultura 94. També han actuat juntament amb la Companyia Elèctrica Dharma. Han anat fins a la ciutat de Blaye (França) per fer diferents espectacles piro-teatro-musicals i són incomptables els correfocs fets per les terres catalanes. El 2011 van rebre el segon premi a "l’Innovació" per l'espectacle de celebració dels 25 anys, atorgat per la Federació d'Ateneus de Catalunya. 

Imatge de complement Ampliar imatge
22/02/2017

 Arriba el 29è Concurs de Grups Amateurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega", un dels certàmens més representatius d’aquest àmbit escènic a Catalunya. En aquesta edició continurant havent-hi sis muntatges que competiran al Teatre Ateneu  tots els dissabtes del 4 de març al 8 d’abril a les 22:00h, amb grups seleccionats pel grup BAT de Tàrrega. Els participants han estat elegits d’un total de 52 propostes presentades desde Catalunya i Espanya, 35  de Barcelona, 4 de Tarragona, 4 de Lleida, 3 de Girona, 4 del País Valencià, 1 de Madrid i 1 de Talavera de la Reina (Toledo).Finalment, els participants seleccionats seran 3 de Barcelona. 1 de Girona i 2 de Lleida.

Hi seran presents diversos gèneres, de la comèdia al drama passant per l’intriga, amb interpretacions i escenografies que res tenen a envejar al teatre professional. L’aportació serà de 7 euros (amb Carnet Jove, 3 euros) i també es pot adquirir un abonament al preu de 30 euros. Cafeteries i restaurants de Tàrrega continuaran obsequiant els clients amb vals de 2 entrades al preu d'1.

 Com a novetat, la gala de lliurament de premis tindrà format de “lunch” en horari de tarda (18:00h) el dissabte 20 de amig a L’Espai jove. El palmarès distingirà la millor interpretació principal masculina i femenina, interpretació secundària masculina i femenina, escenografia, direcció i grup. Com de costum, la companyia guanyadora formarà part de la programació de FiraTàrrega el proper setembre.

El XXIX Concurs de Grups Amateurs de Teatre “Ciutat de Tàrrega” compta amb el suport de la Regidoria de Cultura, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

72 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>