Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

18/04/2016
El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar guanya el 28è Concurs de Grups Amateurs de Teatre

 El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar ha guanyat el 28è Concurs de Grups Amateurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega" amb l'obra L'home amb qui somien les dones quan somien amb homes. El veredicte del jurat s'ha desvelat en la gala d'entrega de premis que s'ha celebrat al restaurant La Granja de la capital de l'Urgell amb la presència de tots els grups que al llarg de sis setmanes han actuat en el certamen. Aquest any l'organització ha canviat el format de l'entrega i ha optat per fer un Lunch Party que ha tingut molt bona acollida entre tots els assistents.

Joan Gallart, director i autor de l'obra guanyadora, ha explicat que per a ells ja era "un premi haver estat seleccionats per participar en el concurs i que el fet d'haver-lo guanyat i tenir com a premi poder actuar a FiraTàrrega els fa molt feliços". Aquest és el primer cop que el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar participa al concurs.

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar també s'ha endut el primer premi a l'actriu principal per Bàrbara Ferrer i el primer premi a la millor direcció per Joan Gallart.

L'home amb qui somien les dones quan somien amb homes és una comèdia sobre el món de la parella i del teatre amb pinzellades musicals. Sis dones parlen sobre l'amor i el desamor per a superar els seus fracassos sentimentals i refer les seves vides.

El segon premi ha anat a parar al Grup de Teatre Emfapatir de Constantí amb l'obra Divines que també ha marxat amb el segon premi d'actor de repartiment per a Òscar Rufian i segon premi a l'actor principal per Fèlix Pérez.

S'ha de destacar també els sis premis que s'ha endut el Grup del Casal Familiar i Recreatiu el Carlins de Manresa amb l'obra L'art de la comèdia, entre els quals destaquen el primer premi de Muntatge i presentació escènica, el primer premi d'actriu i actor de repartiment per Àngels Torrents i Joan Domènech respectivament, el primer premi per l'actor principal Pere Font i el segon premi a la millor direcció per Joan Torrents.

La 28a edició del Concurs de Grups Amateur de Teatre Ciutat de Tàrrega ha comptat amb sis muntatges en competició que han actuat al Teatre Ateneu tots els dissabtes des del 13 de febrer fins al 19 de març.  

El XXVIII Concurs de Grups Amateurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega" compta amb el suport de la Regidoria de Cultura, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació. 

Imatge de complement