Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

21/12/2016
Uns Nadals molt plens.

 El grup de teatre BAT de Tàrrega preparem per aquestes festes tot un seguit d’actuacions i activitats que s’iniciaran el proper dia 25 de desembre, a les 10 de la nit i el dia 26, a les 6 de la tarda, al Teatre Ateneu amb l’estrena de la comèdia "La núvia portava cua" de Lluís Coquard. El repartiment de l’obra l’integren Salomé  Solà, Raquel Martínez, Gloria Priego, Jordi Tasies, Manel Segura, Gerard Bergallo, Arnau Pacheco. Sota la direcció de Ramon Puig.

La venda anticipada d’entrades a les taquilles del teatre ateneu serà els dies 22 i 23 de desembre de 2/4 de 9  a les 10 del vespre, i una hora abans de la representació, amb una aportació de 9€.

D’altra banda, la BAT ja encara la recta final dels preparatius per les representacions de “Els Pastorets de Tàrrega”, programades pels dies 6, 7 i 8 de gener a les 6 de la tarda sota la direcció de Genís Farran i Carles Cabrera, amb un equip de 165 persones, seguint la trajectòria que varen començar  fa dos anys amb la renovació d’escenografia, vestuari i caracteritzacions de personatges, buscant l’equilibri entre la representació tradicional, l’humor i la modernitat.

Aquest any “Els Pastorets” de Folch i Torres tindran un  punt nostàlgic amb motiu del centenari d’aquest i amb la participació d’entitats targarines com "Ondara Gòspel", "L'esbart Albada", "Lo Tossino", "Els Arquets" i "Cavallets" de l'associació Guixanet. Les entrades es vendran anticipadament al Teatre Ateneu els dies 3 i 4 de gener de 2/4 de 9 a les 10 de la nit, amb una aportació de 7€.

D’altra banda la Comissió Cavalcada Reis BAT Tàrrega amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració de comerços, establiments i particulars de la nostra ciutat, ja ho té gairebé tot a punt per la cavalcada d’enguany. El dijous dia 5 de gener de 2017, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la Cavalcada amb el següent recorregut: Avinguda de Balaguer, Carrer de la Verge del Remei, Avinguda Catalunya, Plaça del Carme, Carrer del Carme i Plaça Major.

Com cada any estarà instal·lat el pessebre vivent a l’entrada de l’Església Parroquial on S.S.M.M. ELS REIS D’ORIENT, faran entrega dels presents: or, encens i mirra i l’escenari reial serà una autentica JAIMA. També quest any a l’ inici de la cavalcada  “Lo Tossino” recollirà els xumets dels infants que ja es vulguin despendre d’ells, acompanyats per unes titelles gegants i la música dels grallers de la barra. L’espectacular comitiva estarà  formada per deu carrosses, estrenant-se una de nova de Foment Targarí. Com sempre hi intervindran bandes de música com els Batbatuka, tambors de diables i com a novetat d’enguany Carlitos Miñarro, cantarà els seus temes damunt d’una carrossa. També participaran del seguici els Motards Tàrrega.

Diverses furgonetes plenes de joguines, cavalls i més de cent patges, estaran preparats amb 1.000 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs, per rebre com es mereixen els reis de la il·lusió, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Prop de dues-centes persones dedicaran el seu esforç a aquesta vetllada màgica.

La recollida de cartes dels patges reials tindrà lloc els dies: 2 de gener al Parc de Nadal (Poliesportiu Municipal) i els dies 3 i 4 de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre a la Cambra de Comerç (Plaça Major 4). Organitzat per Foment Targarí.

Com és costum, la recollida de paquets tindrà lloc al col·legi Jacint Verdaguer els dies 2 i 3 de gener de 7 a 9 del vespre, amb una aportació única de 15€ per sol·licitar els Patges Reials a les cases.

Imatge de complement