Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

09/10/2018
BAT ens queixem de l'ús dels Silos.

 

Imatge de complement

Des de el 1988, ara ja fa 30 anys, el grup de teatre BAT i més concretament la Comissió de la Cavalcada de Reis BAT ens cuidem d’organitzar la Cavalcada de Reis amb el patrocini de l’Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració de comerços, empreses i particulars de la nostra ciutat.

 

Durant tots aquests anys hem invertit moltes hores personals en aquesta tasca de forma altruista. A llarg dels anys hem estat treballant en les carrosses de la cavalcada en diferents locals i passant molt fred.

 

El 1999 vam començar a preparar la cavalcada al recinte dels Silos. Els primers anys nosaltres sols i desprès compartint espai amb altres entitats. Sempre hem pogut treballar amb total tranquil·litat i respecte, en els horaris que hem pogut i volgut.

 

Ara però, veiem limitada a la nostra tasca ja que ens han retirat les claus d’accés a l’espai sense cap sentit. Això ens complica molt la feina i forma de treballar. S’ha de tenir en compte que hi ha molta gent implicada i cadascú té els seus horaris, per la qual cosa tothom va a realitzar les seves tasques quant pot. El fet que cada vegada que volem entrar als Silos haguem de trucar a la Policia Local perquè ens obri i tanqui, ens complica molt la preparació de la cavalcada de Reis.

 

La nostra intenció és continuar fent una bona cavalcada per la ciutat, tal i com ens encomana cada any l’Ajuntament, però no entenem que el mateix Ajuntament ens posi traves. No ho trobem coherent, per la qual cosa demanem que es solucioni el més aviat possible per al bé de tots i la cultura targarina.

 

La Comissió de Cavalcada de Reis BAT Tàrrega.