Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

04/04/2016
Joan Ribó nou president del Grup de Teatre BAT

El Grup de Teatre BAT ha elegit a Joan Ribó com a nou president en la seva Assemblea General corresponent a l’any 2015 celebrada aquest diumenge.

Ribó, que era l’únic candidat, ha estat elegit amb un resultat de 50 vots a favor, 4 en contra i 4 vots en blanc. La nova Junta està formada per Joan Ribó Miret (President), Paulina Fauste Pons (Vicepresidenta), Miriam Lorente Nadal (Secretària), Joan Pont Segarra (Tresorer) i els Vocals Carles Cabrera Lorente, Nadina Farré Casaseca, Joan Marc Gabernet Vives, Maria Nadal Cos, Rosa Pons Casaseca, Ramon Puig Cunillera, Josep Solà Trepat i Jordi Ventura Ràfols.

Després de 8 anys en el càrrec, la fins ara presidenta Maria Teresa Robert, va decidir no tornar-se a presentar. Amb ella han deixat la Junta el Secretari, Francesc Florensa, i la Vocal, Vanessa Leiva.  

L’Assemblea ha començat amb unes sentides paraules en memòria del que fou Fundador i Primer President de BAT, el Pare Felip Amenós Bonet, que morí aquest 31 de març, a l’edat de 91 anys.

Després de l’Assemblea els membres de BAT han fet un dinar de germanor amb 109 persones.

Durant el 2015 BAT ha fet un total de 41 actuacions a més de l’organització del  Concurs de Teatre. En aquests moments l’entitat cultural té 361 membres. 

Imatge de complement Ampliar imatge