Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

21/06/2017
Tàrrega crea una colla infantil de diables de la mà del grup de diables de BAT

 El bateig de foc serà aquest proper divendres en el marc dels actes de rebuda de la Flama del Canigó

Aquest proper divendres 23 de juny Tàrrega estrenarà el grup de diables infantil de BAT. El bateig de foc es durà a terme en el marc de la rebuda de la tradicional flama del Canigó, a les 20:00 del vespre a la plaça del Carme.

Acompanyats del grup de diables de Tàrrega, 26 petits dimonis  de 3 anys fins a 14 anys faran la seva primera actuació.

Ja fa algunes setmanes que el grup de tambors infantil assaja els ritmes que marcaran el pas dels diables que tiraran foc i les modistes del grup estan acabant de confecciona els vestits.

Justament aquesta revetlla de Sant Joan es celebra el 31è aniversari de la creació del Grup de Diables BAT, que es va fundar influenciats i ajudats pel grup Comediants.

Els Diables de BAT han participat en diverses ocasions a la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega amb diferents espectacles i correfocs així com cloendes i inauguracions. 
Han participat també a la cloenda de les Olimpíades de Barcelona 92 i a la cloenda d´Expocultura 94. També han actuat juntament amb la Companyia Elèctrica Dharma. Han anat fins a la ciutat de Blaye (França) per fer diferents espectacles piro-teatro-musicals i són incomptables els correfocs fets per les terres catalanes. El 2011 van rebre el segon premi a "l’Innovació" per l'espectacle de celebració dels 25 anys, atorgat per la Federació d'Ateneus de Catalunya. 

Imatge de complement