Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

12/03/2018
El Grup de Diables Bat de Tàrrega participa al primer Concurs Nacional d’Enceses a Picamoixons

 

Imatge de complement

 La Colla lo Galofre de les Terres de l’Ebre ha quedat en primera posició al Primer Concurs Nacional d’Enceses que s’ha celebrat aquest dissabte a Picamoixons, a l’Alt Camp. La Colla de Diables de Riudoms i La Vella de Gràcia van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

En total hi van participar 11 colles vingudes de tot Catalunya que van reunir a 470 diables.

Les colles van fer dues rondes puntuables, la primera lliure, i la segona igualitària, on els diables tenien 15 minuts per decidir quina pirotècnia farien servir i dissenyar l’encesa. El grup de Diables Bat de Tàrrega va participar en tercera posició i va sorprendre a la primera encesa amb una coreografia de 6 paraigües, mentre que a la segona van tirar una roda i una aranya i diversos sortidors de colors.

Abans de fer-se públic el veredicte es va fer una gran encesa conjunta amb totes les colles participants i també es va encendre un gran llaç groc com a protesta pels presos polítics.

També hi va participar Lluis Puig, ex conseller de cultura, mitjançant una gravació de vídeo donant suport a la iniciativa.

Tot i la pluja, que va fer acte de presència durant tot el concurs, un gran nombre de persones van poder gaudir de les enceses.