Saltar a continguts

Grup de Teatre BAT

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/01/2017
Gairebé 2.000 persones assisteixen a les obres de BAT aquestes festes de Nadal

 

 

Els Pastorets de Tàrrega van exhaurir les entrades a la venda anticipada

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 

El grup de teatre BAT no ha parat aquestes festes de Nadal. Des del dia 22 de desembre fins el 8 de gener l’activitat ha estat frenètica entre assajos, representacions de teatre i la Cavalcada de Reis.  


El dia de Nadal i també el de Sant Esteve la secció d’adults, sota la direcció del Ramon Puig, obria el teló del Teatre Ateneu amb la  comèdia LA NÚVIA PORTAVA CUA de Lluís Coquard. Amb una interpretació impecable van fer passar una estona ben divertida a tot el públic. 

 

Sense un moment de respir es va passar al muntatge i assajos finals dels PASTORETS de TÀRREGA, que s’han presentat durant tres dies seguits amb totes les entrades exhaurides ja des de la venda anticipada. Sota la direcció de Genís Farran i Carles Cabrera, un total de 160 actors i tècnics i amb la participació d’entitats de la ciutat (Ondara Gospel, Esbart Albada, Lo Tossino, el Ball d’Arquets i Cavallets de Tàrrega) s’han representat amb una renovada escenografia i efectes tècnics.

En total 1.954 persones han gaudit del teatre de BAT en aquestes 5 dies de representacions.

 

A més BAT ha organitzat amb molt èxit de públic la Cavalcada de Reis de Tàrrega. 10  Carrosses -una d’elles renovada-, un centenar de  patges, cavalls, els Motards Tàrrega, furgonetes plenes de regals i molta música a càrrec de BATbatuka , tambors de Diables BAT i el cantantautor targarí Carlitos Miñarro dalt d’una de les carrosses. Durant tot el seguici es van repartir una tona de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

BAT està molt satisfeta amb la bona acceptació que han tingut totes les activitats realitzades durant aquestes festes.